Over bestelpadel

Bestelpadel.nl is dé online webshop voor padel spelers die op zoek zijn naar de beste rackets, tassen, ballen en accessoires. Met een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken zoals Tactical, Adidas, Head, Bullpadel, NOX, Dunlop,4On en X-Grip heeft bestelpadel.nl alles wat je nodig hebt om je padel spel naar het volgende niveau te tillen.

Het team achter bestelpadel.nl heeft een passie voor padel en streeft er altijd naar om de beste producten aan te bieden tegen de juiste prijzen. Met snelle leveringen en uitstekende klantenservice, is het ons doel om elke klant tevreden te stellen en te helpen bij het vinden van de perfecte padel uitrusting.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een nieuw Padel racket om de sport te ontdekken, of een ervaren speler die op zoek is naar de nieuwste technologieën en designs, bestelpadel.nl heeft het allemaal. Met een gebruiksvriendelijke website en veilige betaalmethodes, is het gemakkelijk om je favoriete producten te bestellen en snel aan de slag te gaan met je padel spel.

Dus als je op zoek bent naar de beste padel producten en uitstekende service, kijk dan niet verder dan bestelpadel.nl. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom zo veel padel spelers vertrouwen op bestelpadel.nl voor al hun uitrusting behoeften.

Regelmatig organiseren wij vanuit bestelpadel.nl demodagen waar je bij een Padel baan verschillende Padel rackets en merken kunt proberen. Ervaren Padel trainers kunnen u dan bijstaan voor het juiste advies. Grijp de kans om een ​​van de aanwezige  modellen uit te proberen om een ​​optimaal racket voor jou te vinden. Het is heel moeilijk om te lezen welk racket je moet hebben, dus dit is een kans die je niet mag missen!

bestelpadel kan tevens Padel Rackets leveren met eigen ontwerp. Verschillende modellen op maat gemaakt tegen een erg goede kwaliteit en scherpe prijsstelling. Producties vanaf 24 stuks met eigen logo of beeldmerk.  Voor bestellingen boven de 150 bieden we speciale fabriekstarieven. Padelrackets voor promotiedoeleinden, incentives of specifiek voor bedrijven of verenigingen.