Bedenktijd

 

 

Het product voldoet niet aan uw verwachtingen. Wat moet ik doen?

U kunt het product binnen 14 werkdagen terugsturen, mits in originele staat en verpakking , indien redelijkerwijs mogelijk. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. (plastic mag NIET van grip worden verwijderd) Teruggestuurde goederen mogen uitgepakt zijn, maar mogen niet gebruikt zijn Het is helaas niet mogelijk het product bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven.

Via het Retour formulier kunt u een aanvraag doen voor terugzenden producten. Vul het formulier in via deze link.


 Afleveradres retouren:
•    bestelpadel.nl  
•    Merelhof 17
•    9331 KL NORG


Is uw bestelling niet compleet, is er iets stuk of ontbreekt er een onderdeel?
Neemt u dan contact met ons op via Whatsapp 06-46897178. Wij zullen u adviseren en helpen het probleem op te lossen.


Vraag over garantie of klacht over uw bestelling?
Neemt u dan gerust contact met ons op. De wettelijke garantieperiode verschilt per product.
bestelpadel.nl staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.


Een door bestelpadel.nl, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.
Wanneer krijg ik mijn geld terug?


Het verwerken van een retourzending duurt ongeveer een week. Het totaalbedrag plus de bijdrage in de verzendkosten (niet de retour verzendkosten) wordt uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort naar uw bankrekening. Wacht uw volgende rekeningoverzicht af. Staat uw retourzending daarop niet verwerkt, neem dan contact op met de klantenservice