Padelreizen naar Spanje !
R Richard Giezen

Padelreizen naar Spanje !

Mar 17, 2024

Exclusieve Padelreizen naar het zonnige Spanje !

Ontdek de perfecte combinatie van padelplezier en Spaanse zon tijdens onze exclusieve padelreizen! In samenwerking met Idspadeltravel, nemen we je mee naar de betoverende Villa Padierna Racket club in Cancelada, een absolute hotspot voor padelliefhebbers in Spanje. Maar liefst 15 padel banen in een erg mooie omgeving.

Tijdens deze reis kun je in overleg met ons een programma samenstellen dat past bij jouw wensen. Of je nu groepslessen, individuele coaching, wedstrijden tegen lokale spelers of zelfs deelname aan toernooien wilt, bij ons is alles mogelijk. Ongeacht of je een beginner bent of een gevorderde speler, iedereen is welkom om zijn padelskills te verbeteren in het zonnige zuiden van Spanje!

Onder leiding van ervaren professionals van Padelacademie Prodigy, krijg je de kans om je padelspel te verbeteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Onze reis wordt geleid door Winand Hannema, de bevlogen Padelexpert achter Idspadeltravel, die het gebied tussen Malaga en Estepona als zijn broekzak kent.

Onze reizen vinden het hele jaar door plaats, dus je kunt op elk moment van het jaar genieten van deze unieke ervaring. Dankzij de uitgebreide kennis van de regio tussen Estepona en Malaga kan Idspadeltravel niet alleen op het gebied van padel veel voor je regelen, maar ook op het gebied van accommodatie en toerisme. In principe verblijf je in een comfortabel 4-sterrenhotel in Cancelada, inclusief ontbijt. Maar als je liever in een ander hotel verblijft of een appartement wilt, regelen wij dat graag voor je.

Ga mee op avontuur en ontdek de magie van padel in combinatie met de prachtige omgeving en cultuur van Spanje. Boek vandaag nog jouw plek voor een onvergetelijke padelreis!

Meer informatie :
https://idspadeltravel.nl/


 

 

 

Link om te delen

Gebruik deze link om te delen