Padel Experience Center Assen pand17
R Richard Giezen

Padel Experience Center

Oct 18, 2023
Het gloednieuwe Padel Experience Center van Bestelpadel, gevestigd bij de splinternieuwe indoor Padel Banen van Pand 17 in Assen, is een paradijs voor padel enthousiasten. Hier kunnen spelers hun passie voor deze dynamische sport naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd genieten van eersteklas faciliteiten.

Een opmerkelijke attractie van dit centrum is de mogelijkheid om verschillende padelrackets uit te proberen. Dit biedt spelers de kans om de perfecte uitrusting te kiezen op basis van hun speelstijl en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar kracht, controle of precisie, het deskundige personeel staat klaar om te adviseren en te assisteren, zodat je de ideale match kunt vinden.

Bovendien kun je bij het Padel Experience Center privétrainingen boeken in samenwerking met Peetpadel, waardoor je de kans krijgt om je padelvaardigheden te verbeteren onder deskundige begeleiding. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een doorgewinterde speler die zijn techniek wil verfijnen, deze trainingen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen.

Een opwindende toevoeging aan dit centrum is de mogelijkheid om Tactical Padel Rackets te testen, afkomstig uit Zweden. Deze rackets worden beschouwd als de ultieme keuze voor serieuze spelers en het Padel Experience Center biedt je de zeldzame kans om ze uit te proberen voordat je jouw definitieve beslissing neemt.

Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of net begint, het Padel Experience Center van Bestelpadel bij Pand 17 in Assen biedt de perfecte gelegenheid om je liefde voor de sport te verkennen, te trainen en te verbeteren. Kom langs en ontdek de wereld van padel op zijn best!Meer weten over de mogelijkheden van testen bij Padel Experience Center?
Neem contact op via contact formulier  of stuur een  e-mail: info@bestelpadel.nl

Link om te delen

Gebruik deze link om te delen