Eigen Logo Padel racket
R Richard Giezen

Eigen Logo Padel racket

Mar 16, 2023 · Padel

Met de PADELFABRIEK kunnen we vanuit bestelpadel Padel Rackets leveren met eigen ontwerp. Verschillende modellen op maat gemaakt tegen een erg goede kwaliteit en scherpe prijsstelling. Producties vanaf 25 stuks met eigen logo of beeldmerk.  Voor bestellingen boven de 100 bieden we speciale fabriekstarieven.

Padelrackets voor promotiedoeleinden, incentives of specifiek voor bedrijven of verenigingen.

Bestelpadel werkt samen met topfabrikanten die padelrackets produceren voor enkele van de grootste merknamen in de branche. Wat bestelpadel onderscheidt, zijn onze eigen afwerkingsfaciliteiten waarmee we elk en elk product kunnen aanpassen aan uw exacte vereisten. Onze uniek productie aanpak stelt ons in staat u een ongekende controle over de producten te bieden, terwijl we u toch prijzen bieden die vergelijkbaar zijn met elk merk.

Vooraf duidelijkheid over het model en specificaties, na goedkeuring van het design volgt er eerst een proefracket in design van opdrachtgever. Na akkoord design kunnen we overgaan tot productie van de bestelde aantallen.

Bestelpadel kan ook bestaande Padel rackets voorzien van uw bedrijfslogo, kunnen dan snel uitleveren voor bijvoorbeeld event of incentive.

 

 

Meer weten over levering eigen Padel rackets op maat voorzien van logo?

Neem contact op met Richard Giezen van bestelpadel.nl en padelfabriek.eu
Te bereiken via info@bestelpadel.nl of 06-46897178

Link om te delen

Gebruik deze link om te delen