Bestelpadel hoofdsponsor P500 toernooi - bestelpadel.nl
R Richard Giezen

Bestelpadel hoofdsponsor P500 toernooi 2024

Jul 9, 2023

Bestelpadel, een toonaangevend bedrijf in de padelindustrie, is hoofdsponsor van het unieke P500 Padel toernooi in Norg. Dit prestigieuze toernooi, dat plaatsvindt op 20 en 21 juli, heeft een erg sterk deelnemersveld van de beste padelspelers van Nederland.

Het Bestelpadel Tactical P500 Open Padel toernooi in Norg is een unieke gelegenheid voor padel enthousiastelingen om de nationale padel top in actie te zien. Het toernooi belooft twee dagen lang spannende wedstrijden en intense rivaliteit tussen getalenteerde spelers. Met Bestelpadel als hoofdsponsor kunnen de deelnemers rekenen op hoogwaardige faciliteiten, uitstekende speelcondities en een prachtige omgeving.

Met 16 koppels bij de heren en 9 koppels bij de dames is het P500 toernooi goed bezet. Bij de heren doen de nummers 1 Bram Meijer en 2 Sten Richters van Nederland mee. “Het is uniek dat wij aan dit toernooi meedoen", zegt Bram Meijer, de beste padeller van ons land. “Wij spelen voornamelijk internationale toernooien. Het past in onze agenda, maar we vinden het ook goed om onze gezichten te laten zien in de provincie Drenthe.” Het beste koppel van Nederland neemt alleen met de toernooiwinst genoegen in Norg. Voor Norger Ids Hannema is het een bijzonder toernooi. De nummer 15 van Nederland wil dolgraag voor het eigen publiek en persoonlijke sponsor Tactical  laten zien hoe hij zich verhoudt tot de Nederlandse top. “Ik denk dat ik een leuk voordeel ga hebben. Ik ken de banen beter dan iedereen die meedoet en voel me hier thuis.” 

 

 

Bestelpadel is vereerd om deel uit te maken van dit geweldige evenement en ondersteunt daarmee de groei en ontwikkeling van padel in Nederland. Als marktleider op het gebied van padel producten zet Bestelpadel zich in om de padelsport toegankelijk te maken voor spelers van alle niveaus. Het Bestelpadel Tactical P500 Open Padel toernooi in Norg is een uitstekende gelegenheid om het spel te promoten en de passie voor padel te delen met een breed publiek in Drenthe.

"We zijn verheugd om als hoofdsponsor betrokken te zijn bij het Bestelpadel Tactical Open P500 Padel toernooi in Norg", aldus Richard Giezen "Dit toernooi belooft een spectaculaire showcase te zijn van de beste padel spelers van het land en we kijken ernaar uit om hen in actie te zien. Als Bestelpadel streven we ernaar om de padel sport te ondersteunen en te bevorderen, en we zijn er trots op om deze geweldige gelegenheid te ondersteunen."


Het aanstaande toernooi in Norg belooft niet alleen een showcase te zijn voor de nationale padeltop, maar ook een opwindende gelegenheid voor lokale padel spelers. Naast de deelname van de nationale spelers in de P500, zullen maar liefst 80 koppels uit de regio deelnemen aan het Open toernooi die tijdens het toernooi worden gehouden.


De open wedstrijden, die plaatsvinden vanaf zaterdag 14 juli, bieden een kans voor lokale padel spelers van verschillende niveaus om hun vaardigheden te tonen en deel te nemen aan een levendige competitie. De diversiteit aan deelnemers zorgt voor een gezonde mix van ervaren spelers en opkomend talent, waardoor er interessante wedstrijden en spannende confrontaties te verwachten zijn.
Het toernooi biedt lokale padel enthousiastelingen ook de gelegenheid om de nationale topspelers van dichtbij in actie te zien en van hun spel te leren. De combinatie van open wedstrijden en de aanwezigheid van de nationale padel top creëert een unieke en inspirerende atmosfeer voor alle spelers en toeschouwers in Norg.


Het Bestelpadel Tactical  P500 Open Padel toernooi in Norg wordt verwacht veel belangstelling te genereren van zowel padel fans als sportliefhebbers. Bestelpadel nodigt iedereen uit om het toernooi gratis bij te wonen en te genieten van de ongelooflijke padel wedstrijden.

Locatie toernooi : Eenerstraat 50, 9331 HD Norg
Datum : 14 juli t/m 21 juli

 

 

Link om te delen

Gebruik deze link om te delen