Advies van onze Padel trainer - bestelpadel.nl
R Richard Giezen

Advies van onze Padel trainer

Apr 13, 2020

Padel! Te leuk om niet mee te doen!

Ik ben helemaal verslaafd aan padel! Zodra je gaat spelen, heb je direct plezier. Van jong tot heel oud, je kunt meteen spelen, je hebt onmiddellijk leuke rally's en veel lol met elkaar.
Voor mij is het tafeltennis in het groot en tafeltennis kan ook bijna iedereen spelen. Even wennen aan het glas, maar als je het glas je vriend hebt gemaakt dan wordt het spel nog leuker!

Het spel is minder belastend (bijvoorbeeld voor de knieën) maar wel zo intensief dat je bezweet de baan af komt. Ik zie in Spanje spelers van ouder dan 80 nog steeds actief aan het padellen!

Mijn sportachtergrond is gevarieerd: tafeltennis, biljarten, volleybal (trainer geweest), squash, badminton, tennis (nu nog steeds trainer) zijn de belangrijkste geweest. Ik herken van bijna al mijn sporten iets in padel. Trouwens ook mensen met een voetbalachtergrond (Arjen Robben, Robin van Persie, Guus Hiddink zijn fanatieke padelspelers) worden direct door het spel gegrepen.

Ik heb de cursus padeltrainer gehaald bij de KNLTB, op dit moment volg ik ook de cursus padelcoach bij de Nederlandse Padelbond. Verder ben ik op mijn najaarsvakantie op Tenerife iedere dag individueel bijgespijkerd door een ervaren padeltrainer en in de winter in Estepona heb ik iedere dag individueel training gehad en heb iedere dag wedstrijden gespeeld op hoog niveau. Technisch en tactisch zijn ze met name in Spanje een paar lichtjaren op ons voor. Met ruim 5 miljoen spelers laten ze zien dat we in Nederland nog veel ruimte voor groei hebben.

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en in Europa. We staan aan het begin van wat een hele grote sport gaat worden omdat het te leuk is om niet mee te doen!

Ik wil Padel spelers graag het juiste advies geven over de keuze van Padel Rackets en producten. Met de juiste keuze gaat het plezier in het Padel spel alleen maar toenemen.

 

Winand Hannema
Padeltrainer

 

 

 

Link om te delen

Gebruik deze link om te delen