Nieuws

Nieuwe 2022 Padel collecties

Momenteel zitten wij aan het eind van de huidige 2021 collectie. Dit betekent dat we de gehele 2021 Padel collecties van onze leveranciers inmiddels online hebben staan.

We hebben inmiddels de 2022 Padel collecties besteld besteld bij Adidas, Head, Bullpadel, Dunlop, Cartri en Royal Padel, verwachting is dat deze nieuwe 2022 collectie pas in maart 2022 ruim op voorraad ligt in Nederland. Vanuit bestelpadel zullen we aandacht blijven besteden aan de optimale beschikbaarheid.

Tot die tijd kan het voorkomen dat ons assortiment beperkter is dan dat u van ons gewend bent. Voor informatie over de voorraad kunt u altijd bij ons terecht via het contactformulier.  Mogelijk kunnen we nog een 2021 alternatief bieden, deze Padel Rackets hebben we niet allemaal meer online staan.

Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus en de maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding is er in de pakketdistributie sprake van extreme drukte. Sommige pakketten zijn daardoor iets langer onderweg. Wij vragen uw begrip hiervoor.