R Richard Giezen

Nieuwe 2022 Padel collecties

Dec 8, 2021

Momenteel zitten wij aan het eind van de huidige 2021 collectie. Dit betekent dat we de gehele 2021 Padel collecties in de uitverkoop hebben. Bekijk de outlet voor de scherpste aanbiedingen

We hebben inmiddels de 2022 Padel collecties besteld besteld bij Adidas, Head, Bullpadel, Siux, Cartri en Royal Padel, verwachting is dat deze nieuwe 2022 collectie pas in februari/maart 2022 ruim op voorraad ligt in Nederland. Vanuit bestelpadel zullen we aandacht blijven besteden aan de optimale beschikbaarheid.

De nieuwste 2022 Padel Racket modellen staan wel online, deze kun je reeds bestellen of via een Pre Order bestellen. U kunt dan nieuwste racket bestellen en ontvangt deze als eerste bij binnenkomst nieuwe rackets in ons magazijn.

Tot die tijd kan het voorkomen dat ons assortiment beperkter is dan dat u van ons gewend bent. Voor informatie over de voorraad kunt u altijd bij ons terecht via het contactformulier.  Mogelijk kunnen we nog een Padel Racket 2021 alternatief bieden, deze Padel Rackets hebben we niet allemaal meer online staan.

Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus, is er in de pakketdistributie sprake van extreme drukte. Sommige pakketten zijn daardoor iets langer onderweg. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Link om te delen

Gebruik deze link om te delen