Bestelpadel.nl gespecialiseerd in Padel.


Bij bestelpadel.nl draait alles om u als Padel speler. U moet zo goed mogelijk spelen en het moet leuk zijn op de Padel baan. Wij hebben alles op het gebied van Padel voor liefhebbers van deze mooie Padel sport tegen marktconforme prijzen.

Ons assortiment is super uitgebreid en alle grote padel merken zijn hierin vertegenwoordigd. In onze ruim opgezette online winkel staan alle artikelen overzichtelijk opgesteld. U komt er echt ogen te kort want keuze is er in overvloed! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende padel rackets, ballen en tassen. bestelpadel.nl heeft  een uitgebreide collectie waarin elke dag nieuwe items worden opgenomen. Ook een extra gripje is makkelijk bij te bestellen.

Service en garantie vinden wij zeer belangrijk, maar ook het adviseren alvorens u een nieuw Padel racket aanschaft.

Regelmatig organiseren wij vanuit bestelpadel.nl demodagen waar je bij een Padel baan verschillende Padel rackets en merken kunt proberen. Ervaren Padel trainers kunnen u dan bijstaan voor het juiste advies. Grijp de kans om een ​​van de aanwezige  modellen uit te proberen om een ​​optimaal racket voor jou te vinden. Het is heel moeilijk om te lezen welk racket je moet hebben, dus dit is een kans die je niet mag missen!

Met de PADELFABRIEK kunnen we vanuit bestelpadel Padel Rackets leveren met eigen ontwerp. Verschillende modellen op maat gemaakt tegen een erg goede kwaliteit en scherpe prijsstelling. Producties vanaf 25 stuks met eigen logo of beeldmerk.  Voor bestellingen boven de 150 bieden we speciale fabriekstarieven.
Padelrackets voor promotiedoeleinden, incentives of specifiek voor bedrijven of verenigingen.

bestelpadel.nl is het adres voor aanschaf van uw Padel Rackets, tassen, ballen van Adidas, Siux, Babolat, Cartri, Dunlop, NB Enebe, Legend,  Head, Bullpadel, Black Crown, Royal Padel, Pure32, Starvie, Wingpadel, Volt, Vibor-A, Nox, X-Grip en Drop Shot .

 


 


Graag helpen wij u bij uw Padel performance.